Amalie D. Bugsett

En blogg om digital markedsføring

Home » Om meg

Om meg

Jeg heter Amalie Dorothea Bugsett, er 23 år gammel og bor i Oslo. For øyeblikket er jeg på mitt fjerde semester i bachelorgraden «markedsføring og merkevareledelse» ved Høyskolen Kristiania. I dette semesteret har jeg valgt å spesialisere meg i valgfaget «digital markedsføring» og har i den forbindelse opprettet denne bloggen.

Ved siden av studiene jobber jeg for ReMarkable i deres pop-up butikk. ReMarkable er en norsk bedrift som er nyskapende med sin teknologi i lese- og skrivebrett. Gjennom jobben hos ReMarkable er jeg som regel med på en lengre kundereise med kundeveiledning før et potensielt salg. Selv syns jeg dette verktøyet er kjempe nyttig og det har blitt en stor hjelp i min studenthverdag.

Før jeg startet å jobbe for ReMarkable jobbet jeg for Flying Tiger Copenhagen som både butikkmedarbeider, assisterende sjef og butikkmedarbeider igjen, da jeg begynte å studere. Der har jeg jobbet mye med vareeksponering, organisering og salg- samt butikkdrift, personalopplæring, personalansvar og andre administrerende oppgaver.

Jeg er veldig interessert i markedsføring og har lenge ønsket en karriere innen dette. Jeg trives godt i sosiale settinger og blir veldig motivert og inspirert av mennesker. På videregående valgte jeg media og kommunikasjons linjen, og har siden den gang vært fascinert av digital markedsføring. Jeg ønsker ved å spesialisere meg i digital markedsføring i år å få en høyere forståelse for alt det digital markedsføring innebærer, og ønsker med denne bloggen å dokumentere mens jeg lærer.

Name of author

Name: Amaliebugsett

2 Replies to “Om meg”

 • I really like your blog.. very nice colors & theme.

  Did you design this website yourself or did you hire someone to
  do it for you?
  Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this
  from.
  thanks

  Reply
  • Hi, Thank you! I used a preset theme called “Alpona” on the WordPress theme listing. I just changed up the colors and pictures a bit but it´s pretty standard. Good luck with your blog! And let me know if i can help you in any way 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *