Amalie D. Bugsett

En blogg om digital markedsføring

Home » Om meg

Om meg

Jeg heter Amalie Dorothea Bugsett, er 23 år gammel og bor i Oslo. For øyeblikket er jeg på mitt fjerde semester i bachelorgraden «markedsføring og merkevareledelse» ved Høyskolen Kristiania. I dette semesteret har jeg valgt å spesialisere meg i valgfaget «digital markedsføring» og har i den forbindelse opprettet denne bloggen.

Ved siden av studiene jobber jeg for ReMarkable i deres pop-up butikk. ReMarkable er en norsk bedrift som er nyskapende med sin teknologi i lese- og skrivebrett. Gjennom jobben hos ReMarkable er jeg som regel med på en lengre kundereise med kundeveiledning før et potensielt salg. Selv syns jeg dette verktøyet er kjempe nyttig og det har blitt en stor hjelp i min studenthverdag.

Før jeg startet å jobbe for ReMarkable jobbet jeg for Flying Tiger Copenhagen som både butikkmedarbeider, assisterende sjef og butikkmedarbeider igjen, da jeg begynte å studere. Der har jeg jobbet mye med vareeksponering, organisering og salg- samt butikkdrift, personalopplæring, personalansvar og andre administrerende oppgaver.

Jeg er veldig interessert i markedsføring og har lenge ønsket en karriere innen dette. Jeg trives godt i sosiale settinger og blir veldig motivert og inspirert av mennesker. På videregående valgte jeg media og kommunikasjons linjen, og har siden den gang vært fascinert av digital markedsføring. Jeg ønsker ved å spesialisere meg i digital markedsføring i år å få en høyere forståelse for alt det digital markedsføring innebærer, og ønsker med denne bloggen å dokumentere mens jeg lærer.